Teollisuuden automaatio

Suunnittelu -toteutus -kunnossapito

JKS Automation Oy toteuttaa kattavasti teollisuusautomaatiopalveluita eri teollisuuden aloille. Palvelemme asiakkaitamme Uudellamaalla ja Etelä-Suomessa.

Teollisuuden automaatio

JKS Automation Oy tuottaa laadukkaita teollisuusautomaatioratkaisuja eri teollisuuden aloille.

Olemme luotettava toimija ja olemme toteuttaneet automaatioprojekteja erilaisissa tehdasympäristöissa ja kohteissa.

Suunnittelu

JKS Automation Oy toteuttaa teollisuuden automaatiosuunnittelua. Automaatiosuunnittelun tavoitteena on teollisuuden prosessien tehostaminen siten, että ne vastaavat myös tulevaisuuden tuotannon tarpeisiin ja tuotekehityksen haasteisiin. Tuotantoprosessien kehittäminen automatisoidun ohjausjärjestelmän avulla on avain tuotantoprosessien tehokkuuden parantamiseen sekä virheiden vähentämiseen ja turvallisuuden edistämiseen.

 

JKS Automation Oy:n automaatioratkaisujen suunnittelun perustana ovat aina asiakkaan yksilölliset tarpeet sekä tuotantokapasiteetin toimintavarmuuden toteuttaminen parhaalla mahdollisella toimintalogiikalla.

 

Tuotantoketjun modernilla optimoinnilla mahdollistetaan moninkertainen hyöty ja toimintavarmuus, kun verrataan vanhempiin ratkaisuihin. Toimittamamme ratkaisut ja asennukset tehdään asiakkaan standardien ja merkintätapojen mukaisesti.

 

Ota yhteyttä

Toteutus

JKS Automation Oy toteuttaa tuotantoautomaatioratkaisut laadukkailla tuotteilla ja parhaita työmenetelmiä käyttäen. Pystymme vastaamaan laajasti erilaisten tuotantoympäristöjen automaatiototeutuksista. Toteutamme asiakkaillemme teollisuusautomaatiota moderneilla teknologisilla ratkaisuilla.

 

Rakennamme tuotantonne tarvitseman automaation huolellisesti, yhdessä vahvistettujen suunnitelmien pohjalta.

 

Henkilökuntamme laaja osaaminen ja vankka kokemus automaatioratkaisujen toteuttamisesta mahdollistavat toimivat asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut.

 

Ota yhteyttä

Kunnossapito

JKS Automation Oy tarjoaa myös teollisuusautomaation kunnossapitopalvelua. Kunnossapitopalvelussa keskitytään automaatiojärjestelmien toimintavarmuuteen ja luotettavuuteen vaikuttaviin toimenpiteisiin.

 

Kunnossapidon tehtäviä toteutetaan järjestelmän elinkaaren kaikissa vaiheissa ja tavoitteena on varmistaa prosessien sujuvuus ja häiriöttömyys.

 

Kunnossapidon tehtäviin kuuluvat asennukset, huollot ja korjaukset. Palvelumme tarkoituksena on auttaa asiakasta keskittymään ydinliiketoimintaansa.

 

Ota yhteyttä

JKS Automation Oy 

Olemme asiantunteviin teollisuusautomaatioratkaisuihin erikoistunut yritys.

Tarjoamme teollisuudelle automaatiosuunnittelu-, toteutus- ja kunnossapitopalveluita. 

Palvelemme asiakkaitamme Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueilla.